Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CRUZIME Prietenii bărbatului BĂTUT de șeful Poliției Bolintin cer VIOLAREA fiicelor acestuia, copilași de doar câțiva ani (sindicalist poliție)

facebook.com
politia

Lucrurile scapă de sub control la Bolitin Vale, acolo unde o intervenție dură a poliției, care a apărut în presa trunchiată, a generat o revoltă a societății. Pe de o parte, unii români au fost de părere că intervenția brutală a oamenilor legii a fost justificată de scandalurile din zonă, în vreme ce pe de altă parte, alți oameni au considerat că la mijloc este vorba de un abuz și posibil de discriminare.

Citește și: Jurnalul MORȚII - Fiul unui bărbat UCIS de coronavirus a notat, zi de zi, SIMPTOMELE ACESTUIA: Vă scriu să știți că nu e de glumit

Un lucru e cert, suspendarea din funcție a șefului din Bolintin și cercetarea acestuia nu par să fie de ajuns pentru cunoștințele bărbatului bătut care cer un lucru greu de imaginat: violarea fiicelor polițistului, care sunt niște copilași de doar câțiva ani. Amenințările au fost confirmate de sindicalistul Dumitru Coarnă, care spune că familia polițistului are parte de protecție.

"S-a dispus protecție pentru familia polițistului, dar nu văd rapiditate în verificarea celor care instigă la viol asupra celor mici. Dacă nici acum nu înțelegem că intervenția e gravă și extrem de utilă, e grav", a declarat Coarnă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.