Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CS Dinamo: Deși echipa Dinamo este privată, vrem să se simtă acasă pe arena din Ștefan cel Mare

www.fanatik.ro
stadion Dinamo

Conducerea Clubului Sportiv Dinamo susține că, deși echipa de fotbal Dinamo este proprietate privată, instituția din subordinea MAI face eforturi pentru ca fotbaliștii să se simtă acasă pe stadionul din Ștefan cel Mare, anunță MEDIAFAX.

„Cu toate că echipa de fotbal Dinamo este în proprietate și management privat, Instituția , ca parte a Ministerului Afacerilor Interne, depune toate eforturile pentru a-i asigura un cadru sportiv normal de joc, astfel încât jucătorii care poartă sigla să se simtă întotdeauna atunci când vin să joace fotbal în Complexul din Șoseaua Ștefan cel Mare”, se arată într-un comunicat al CS Dinamo.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT - Ludovic Orban s-a supărat și a plecat intempestiv dintr-o conferință de presă/ VIDEO/ UPDATE

Conducerea clubului susține că nu a existat nicio discuție legată de interzicerea meciurilor pe Stadionul Dinamo, „cu toate că proprietarii și administatorii echipei de fotbal, trecuți și prezenți, nu au respectat și nu respectă obligațiile contractuale”.

„Totodată, privim cu îngrijorare situația actuală de la FC Dinamo și asigurăm suporterii și pe toți jucătorii care au dus faima acestui club în întreaga lume, că suntem deschiși la orice formă de dialog și de organizare pentru binele echipei Dinamo”, se mai arată în comunicat.

Conform acestuia, Ministerul de Interne și Compania Națională de Investiții au demarat procedurile pentru construirea unei noi arene de fotbal, moderne și cu capacitate mărită pentru suporteri, tot în cadrul actualului Complex Sportiv Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.