Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CS Medgidia ratează Cupa României la volei feminin, după ce 80% la sută dintre jucătoare au fost confirmate cu virusul SARS-CoV-2

kuma.fm
volei

Echipa de volei feminin CS Medgidia ratează prezenţa la turneul final al Cupei României, la Cluj-Napoca, unde joi urma să joace în optimi cu Medicina Tg. Mureş. Acuzând numeroase cazuri de infectare cu Covid-19, CS Medgidia a anunţat neparticiparea, astfel că adversara sa din optimi se va califica fără joc în sferturile de finală.

”CS Medgidia va rata participarea la Cupa României, programată între 18-21 februarie, la Cluj Napoca. 80% la sută dintre jucătoare au fost confirmate cu virusul SARS-COV2, echipa fiind nevoită să rămână acasă. Le dorim multă sănătate şi le aşteptăm din nou la fileu!”, a anunţat CS Medgidia, potrivit news.ro.

Citește și: Dominic Fritz îi acuză pe liberali de ‘dispariția’ unor echipamente în valoare de 200.000 de lei de la SC Piețe SA: ‘A preluat această companie pe profit și în nici doi ani a dus-o în pragul unui dezastru financiar’

CS Medgidia va pierde ”la masa verde” partida cu Medicina, care va juca în sferturi direct, cu Volei Alba Blaj, care este calificată direct în această fază.

În celelalte partide de joi, din optimi, se duelează echipele Rapid Bucureşti - CSO Voluntari, CSU Galaţi - Universitatea Cluj şi FC Argeş - CSM Lugoj. Câştigătoarele acestora vor întâlni, în ordine, pe Ştiinţa Bacău, CSM Târgovişte şi Dinamo Bucureşti, calificate şi ele direct în sferturi.

Meciurile vor avea loc vineri. Sâmbătă şi duminică sunt programate semifinalele şi finalele competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.