Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CS Mioveni a pierdut cu Rapid București, scor 1-5, în runda a 17-a din Liga 2: Echipa antrenată de Pancu a ajuns pe locul 6

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Rapid

Rapid București a învins-o pe CS Mioveni, miercuri seara, în deplasare, scor 5-1, în runda cu numărul 17 din Liga 2, anunță MEDIAFAX.

Rapid a deschis scorul prin Antonio Sefer, în minutul 8, însă gazdele de la CS Mioveni au restabilit egalitate prin Simon Măzărache, în minutul 27. Până la pauză, în minutul 39, Facundo Mallo a dus scorul la 2-1 în favoarea giuleștenilor.

Citește și: Dezastru pentru România- Datoria externă a explodat

În partea secundă, Petre Goge, Cătălin Hlistei și Brighton Labeau au majorat avantajul echipei Rapid, în minutele 58, 75, respectiv 90+1, iar echipa antrenată de Daniel Pancu s-a impus cu 5-1 în fața echipei care se afla pe primul loc înaintea acestei runde și care avea un singur eșec în 15 runde.

Astfel, Rapid a încheiat seria de patru meciuri consecutive fără succes în Liga 2 și a urcat pe locul 6, având 25 de puncte acumulate în primele 15 etape.

Citește și: PNL face dezvăluiri- Viorica Dancilă a mințit: ‘Ii reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune’

De partea cealaltă, CS Mioveni a coborât pe locul secund, cu 30 de puncte în 16 meciuri, fiind în spatele liderului UTA Arad, care are 31 de puncte acumulate în 14 partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.