Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CS Rapid Bucureşti este la o singură victorie de a încheia pe treapta a treia a podiumului Diviziei A1 la volei masculin

adevarul.ro
volei masculin

CS Rapid Bucureşti este la o singură victorie de a încheia pe treapta a treia a podiumului Diviziei A1 la volei masculin, după ce a învins-o pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-0 (25-19, 25-21, 25-22), sâmbătă, în deplasare, informează AGERPRES.

Amir Ghafour şi Nicolas Marechal au fost cei mai buni de la învingători, cu câte 15 puncte fiecare, iar Christian Fromm a adăugat 10 puncte. De la Dinamo s-au evidenţiat Mohammad Barbast (13) şi Bozidar Cuk (11).

Rapid are 2-1 la general în finala mică a campionatului, iar meciul al patrulea se va juca duminică, tot în Sala Dinamo. Seria se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide.

SCM Zalău a câştigat cu 2-0 confruntarea pentru locurile 5-6, după ce a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu 3-2 (17-25, 23-25, 25-18, 25-20, 15-10), în deplasare. Victor Hugo Simoes Rosa Santana (19) şi Alexandru Ionescu (17) au fost esenţiali pentru victorie, iar de la stelişti s-au remarcat Lukasz Wiese (21) şi Gabriel Bontea (20).

CSM Zalău a prins astfel ultimul loc care duce în cupele europene, în Cupa Challenge.

În duelul pentru locurile 7-8, scorul este egal, 1-1, după ce SCM ''U'' Craiova a dispus de CSM Constanţa cu 3-0 (25-23, 25-19, 25-18), condusă de Wilfrido Hernandez Encarnacion (17). Meciul decisiv se va juca pe Litoral, în data de 1 mai.

Aceste serii se joacă după sistemul cel mai bun din trei partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.