Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSA Steaua Bucureşti, campioana en titre, a învins-o dramatic pe CSM Oradea, în primul meci al finalei Superligii Naţionale masculine de polo pe apă

Facebook.com
Steaua Bucuresti polo

CSA Steaua Bucureşti, campioana en titre, a învins-o dramatic pe CSM Oradea, cu scorul de 10-8 (1-2, 2-3, 2-1, 1-0; 4-2), după loviturile de departajare, vineri, în Bazinul Steaua, în primul meci al finalei Superligii Naţionale masculine de polo pe apă.

Formaţia antrenată de Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu a început mai bine şi s-a menţinut la conducere până aproape de finalul timpului regulamentar. Cel mai mare ecart a fost de trei goluri, scor 6-3, însă Steaua s-a apropiat la un gol înaintea ultimei reprize, în care a marcat singura reuşită, care a trimis meciul la loviturile de departajare.

Tiberiu Negrean, Alex Gheorghe şi Francesco Iudean au marcat câte 2 goluri pentru Steaua, în timp ce de la vicecampioni s-au remarcat Kiril Rustamov şi Alex Popoviciu, cu câte două goluri fiecare.

Finala se dispută după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, următorul fiind programat sâmbătă, de la ora 12:00, tot în Bazinul Steaua.

În finala mică, CS Dinamo a dispus de CS Rapid cu 13-7. Cei mai buni marcatori ai formaţiei antrenate de Robert Fiereşteanu au fost Vătrai 4 goluri, Luţescu, Vrînceanu şi Călin, câte 2 goluri.

Meciul al doilea al seriei este programat sâmbătă, tot în Bazinul Dinamo-Tolea Grinţescu (ora 11:00).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.