Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSA Steaua București și CS Municipal 2007 Focșani, la un singur pas de salvarea de la retrogradare

Baschet

CSA Steaua Bucureşti şi CS Municipal 2007 Focşani au obţinut victorii, luni seara, în play-out-ul Ligii Naţionale de baschet masculin, fiind la un singur pas de salvarea de la retrogradare.

CSA Steaua Bucureşti a dispus de BC Laguna Bucureşti cu scorul de 73-55, pe teren propriu, după 84-64, în prima partidă, jucată sâmbătă.

Branislav Vujadinovic, cu 22 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, a fost cel mai bun om al Stelei, susţinut de James Anthony Farr, cu 11 p, 10 rec, 3 pd, conform Agerpres.

CS Municipal 2007 Focşani a trecu de CSM VSKC Miercurea Ciuc cu scorul de 82-74, după ce învinsese echipa harghiteană şi sâmbătă, cu 78-59.

Adika O'Neil Peter McNeilly, cu 21 p, 11 rec, 3 pd, a fost MVP-ul gazdelor, iar Meshack Wandja Lufile, cu 19 p, 10 rec, s-a remarcat de la ciucani.

Seriile se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide, învinsele urmând să retrogradeze din Liga Naţională. În următoarele două partide vor fi gazde Laguna şi CSM VSKC Miercurea Ciuc, pe 5 mai şi, eventual, 7 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.