Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSA Steaua - FC Rapid | Daniel Opriţa: 'Cu Rapid trebuie să faci un efort ca să scoţi un rezultat pozitiv'

prosport.ro
daniel oprita

Antrenorul echipei de fotbal CSA Steaua, Daniel Opriţa, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că deşi a fost dominată de Rapid în meciul din Cupa României, încheiat la egalitate, 0-0, formaţia sa a avut ocazii mai multe, scrie Agerpres.

"Nu putem să spunem că suntem bucuroşi de rezultat, dar mulţumiţi suntem. Cu Rapid trebuie să faci un efort ca să scoţi un rezultat pozitiv. Ne-au întins cei de la Rapid, a trebuit să alergăm. I-am lăsat să ne domine pentru că nu am vrut să le dăm spaţii. Ştiam că dacă jucăm pe contre cu ei nu avem nicio şansă pentru că au jucători de calitate, cu viteză. Aşa că am încercat să ne aglomerăm şi să îi surprindem pe contraatac. Pentru efortul depus era bine să fi câştigat, dacă aveam şi puţină şansă. Pentru că am avut ocazii... Poate am fost dominaţi de Rapid, dar ocaziile mai multe le-am avut noi. În prima repriză ei nici nu cred că au avut vreo ocazie. Dar, până la urmă, când joci cu Rapid trebuie să te mulţumeşti şi cu faptul că nu ai pierdut", a explicat Opriţa.

Tehnicianul a menţionat că echipa sa putea chiar să câştige dacă avea puţin mai mult curaj pe contraatac.

"Dacă eram mai curajoşi pe contraatac puteam să câştigăm. Atmosfera a fost senzaţională, dacă nici în atmosfera asta nu ai atitudine ca jucător, atunci când să mai ai? Îmi era dor şi mie de meciurile cu Rapid, normal... deşi puteam să le jucăm la Liga I. S-a spus că eu trebuie să demonstrez cu Rapid, dar eu am demonstrat sezonul trecut, mai departe... echipa trebuia să fie în Liga I", a spus el.

"Mie îmi place Rapidul ca joc, se vede mâna lui Bergodi, jocul lui ofensiv... din păcate Rapid nu joacă la fel acasă şi în deplasare. Azi trebuie să recunoaştem şi că Rapid nu a jucat cu prima echipă. Dar şi cei care au fost în teren azi dacă sunt în lot la Rapid înseamnă că sunt valoroşi", a adăugat Daniel Opriţa.

Formaţia de ligă secundă CSA Steaua Bucureşti a ţinut-o în şah pe Rapid Bucureşti, scor 0-0, miercuri seara, în Ghencea, într-un meci din Grupa B a Cupei României la fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.