Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSA Steaua: Gigi Becali, revoltat când a auzit cât cheltuie CSA cu salariile la secția de fotbal

wikipedia.org
steaua

Deși echipa mare nu poate promova nici în acest sezon în prima ligă din României și deci nu există premisele necesare pentru performanță, oficialii clubului au decis să mărească bugetul de salarii pentru secția de fotbal, informează sport.ro.

„Bugetele de salarii ale secției de fotbal, pentru perioadele solicitate au fost următoarele:

a) 6.351.465,00 lei, din care suma de 5.226.908,00 lei pentru echipa de seniori în anul 2021;

b) 7.161.600,00 lei, din care suma de 5.469.600,00 lei pentru echipa de seniori în anul 2022”, a transmis CSA.

Becali, intrigat de sumele cheltuite de CSA

„Dacă eu vorbeam de cifrele astea pe undeva, îmi săreau ăia de la CSA în cap și îmi spuneau că sunt nebun și inventez. Acum o să vadă toți românii unde se duc banii lor lună de lună. Noi am mai vorbit în trecut și de salariile lui Ogăraru și Oprița și ati văzut ce opăriți erau ăia de la CSA? Sunt banii de la bugetul Statului, nu e bine.

Păi ăia îl pierd pe David Popovici în favoarea lui Dinamo, iar comandantul clubului primește mărire de salariu? E de râs sau de plâns? Acum vedeți cât de bun a fost Becali prin Ghencea? Știți câți bani a cheltuit Gigi Becali doar cu taxe și impozite ca chirie pe terenurile alea, clădirile, etc, etc de prin Ghencea? Peste 2.100.000 de euro, tată! Iar banii ăștia se duceau la bugetul Statului și erau doar din taxe. Iar acum ăștia ce fac? Sunt mai buni banii cetățenilor? Nu se poate așa ceva!

Ăștia de la CSA plătesc salarii și cheltuie bani cu o echipă de fotbal, care nici măcar nu are drept de promovare din banii tăi, ai mei și ai tuturor românilor. E bine așa? Dacă și-au mărit și bugetul știind clar că nu au drept de promovare, ce mai e de comentat?

Eu, Șucu, Mititelu, Varga, Iftime cheltuim banii noștri cu fotbalul, iar CSA pe cei ai românilor. Asta e România”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

FCSB și CSA Steaua se luptă prin tribunale pentru marca și palmaresul celui mai de succes club de fotbal din istoria României, Steaua București. Deocamdată, decizia instanței este că între până în 1998 palmaresul este la CSA Steaua, 4 ani nu îi aparțin nimănui, iar din 2002 trofeele și parcursul european îi aparțin clubului din Liga 1, cu toate că pe site-ul celor de la UEFA, FCSB este acreditată cu meritele marii echipe a Stelei București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.