Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cseke Attila anunță primul pas în noua strategie de vaccinare: Primarul, preotul, profesorul, actori principali

Inquam Photos / Octav Ganea
Cseke Attila

Se caută şi alte soluţii pentru a creşte numărul românilor vaccinaţi. Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat la Antena 3, la emisiunea News Hour with CNN, că miza, în acest moment, este stimularea imunizării în mediul rural.

Ministrul Cseke Attila a menţionat necesitatea implicării celor cu funcţie şi statut social dintr-o comunitate, cum ar fi primarii, medicii sau preoţii.

„Am discutat despre soluții posibile pe mediul rural. Aici trebuiesc organizate campanii de vaccinare cu echipe mobile. Am vorbit foarte mult de necesitatea de implicare din partea celor care au anumită funcție sau anumit statut social. Vorbim despre primarul care este alesul comunității, despre preot, despre pedagog, despre un medic de familie. Oameni care sunt respectați în comunitate”, a declarat Cseke Attila la News Hour with CNN.

România a depășit marți pragul de 6 milioane de persoane vaccinate cu schema completă, a anunțat CNCAV. „Astăzi am depășit pragul de 6.000.000 de persoane vaccinate cu schemă completă. Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19”, au transmis reprezentanții CNCAV. Conform acestora, prin vaccinare împotriva COVID-19 se reduce riscul de infectare, se reduce riscul de transmitere a virusului, se reduce considerabil riscul de spitalizare și cel de deces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.