Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSLDE, Proiect în sprjinul studenților

CSLDE
CSLDE

Clubul Studenților Alianței Liberalilor și Democraților (CSLDE) a demarat proiectul „START ÎN CARIERĂ”, ce vine în sprijinul studenților care au nevoie de practică în cadrul facultăților.

Cu ocazia începerii noului an universitar, studenții din cadrul ALDE  desfășoară acțiuni de informare în campusurile facultăților, cu privire la oportunitățile pe care le pot avea tinerii care aleg să se alăture proiectului Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților.

Studenții pasionați de noi provocări și oportunități în carieră, sunt invitați să se alăture proiectului „START ÎN CARIERĂ”. Ei pot face practică în sectorul public, respectiv la Grupul Parlamentar ALDE de la Camera Deputaților și Grupul Parlamentar ALDE de la Senatul României, dar și la cabinetele parlamentarilor ALDE. De asemenea, studenții pot opta și pentru practică în sectorul privat din cadrul unor companii renumite, care au deja încheiate parteneriate cu CSLDE.

“Sunt foarte mândru de acest proiect, pe care l-am gândit împreună cu colegii mei. Noi știm care sunt preocupările studenților și cată nevoie au de sprijin și un imbold la începutul carierei, de aceea desfăsurăm acestă campanie care are deja feedback pozitiv, sunt foarte multi studenți doritori care ne-au contactat. V-om continua să mergem in campusurile facultăților pentru a informa și a veni în ajutorul a cât mai mulți tineri”, a declarat Silviu Stănică, președintele CSLDE.

Sloganul campaniei desfăsurate de CSLDE este “PRACTICă de aici începi!”

Toate detaliile campaniei „START ÎN CARIERĂ” se regăsesc pe site-ul www.cslde.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.