Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM a aprobat ca doi procurori să plece de la DNA: Unul voia amânarea judecării cererii, dar Consiliul nu a fost de acord - DOCUMENT

Doi procurori de la DNA au cerut să plece din echipa condusă de Laura Codruța Kovesi! Este vorba despre Ioan Ulici, procuror-șef la Biroul DNA de la Baia Mare, și despre Ciprian Vasile Dominte. Ulici le ceruse procurorilor din CSM să amâne judecarea solicitării sale, dar s-a lovit de un refuz, astfel că membrii Consiliului au decis ca acesta să părăsească postul din prima zi a toamnei. În schimb, Dominte pleacă mai repede de la DNA, de la 1 iulie.

Decizia CSM poate fi CITITĂ AICI

”Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins cererea de amânare a analizării solicitării de încetare a activității la Direcția Națională Anticorupție – Biroul Teritorial Baia Mare a domnului procuror șef ULICI IOAN și a hotărât încetarea activității acestuia la Direcția Națională Anticorupție – Biroul Teritorial Baia Mare, începând cu data de 01.09.2018 și revenirea domnului procuror ULICI IOAN la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș (unitate de parchet de la care provine), începând cu data de 01.09.2018.

Citește și: Kate Middleton, asemănare izbitoare cu Prințesa Diana: Câți bani a dat aceasta pe o rochie-Prețul este uluitor

De asemenea, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea din funcția de procuror șef al Biroului Teritorial Baia Mare din cadrul Serviciului Teritorial Cluj a Direcției Naționale Anticorupție, a domnului procuror ULICI IOAN, începând cu data de 01.09.2018.

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activității la Direcția Națională Anticorupție, a domnului procuror DOMINTE CIPRIAN VASILE, începând cu data de 01.07.2018 și continuarea activității acestuia la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, începând cu aceeași dată.”, se arată în decizia CSM.

Citește și: Surpriză de proporții! Ce sumă uriașă câștigă lunar Mălin Bot ca jurnalist și cine îl finanțează .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.