Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM București a confirmat despărțirea de Linnea Torstensson și Carmen Martin

csm bucuresti

Echipa feminină de handbal CSM București a confirmat, miercuri, despărțirea de jucătoarele Linnea Torstensson și Carmen Martin, la finalul acestui sezon (2016-2017).

''În ciuda eforturilor depuse, din partea clubului, de a le păstra în componența echipei și pentru sezoanele următoare, cele două sportive au decis să nu accepte oferta primită'', precizează clubul pe site-ul său oficial.

CSMB le mulțumește celor două handbaliste ''pentru contribuția majoră'' adusă la rezultatele excepționale ale echipei din ultimii ani și le urează succes la noua echipă.

Citește și: Leo Grozavu și-a dat DEMISIA de la FC Botoșani după ce l-a bătut pe Golofca

''De asemenea, dorim să asigurăm fanii că, în continuare, facem eforturi pentru a construi o echipă puternică de handbal care să reprezinte Bucureștiul la cel mai înalt nivel'', menționează clubul.

Interul stânga suedez Linnea Torstensson și extrema dreaptă spaniolă Carmen Martin vor juca din vară pentru formația franceză OGC Nice Côte d'Azur Handball, a anunțat, marți, site-ului grupării din Hexagon.

Cele două jucătoare, componente de bază ale campioanei Europei, au semnat pe doi ani cu echipa de pe Coasta de Azur, anunță Agerpres.

CSM București le-a prelungit contractele la cinci jucătoare din lotul actual, daneza Line Jorgensen, franțuzoaicele Gnonsiane Niombla și Camille Ayglon Saurina, suedeza Isabelle Gullden și croata Jelena Grubisic. Totodată, CSM București a semnat un contract (valabil din vară) cu Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii în 2010 și 2015, aflată în prezent la Buducnost Podgorica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.