Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUȘINOS CSM București, cu un buget de aproape 5 milioane de euro, s-a făcut de râs, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor: Metz s-a impus la 5 goluri

CSM Bucureşti s-a făcut de râs în manşa tur cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În Sala Dinamo, cu aproape 2.500 de fani, campioanele României au pierdut rușinos cu reprezentanta Franței și are șanse minime de a se mai califica în Final- Four-ul de la Budapesta, pentru a patra oară la rând.

La pauză, Metx a condus cu 14-11, iar finalul le-a prins pe franțuzoaice cu un avantaj de 5 goluri, 31-26. Pentru CSM Bucureşti au marcat Radicevic 10 goluri, Lekic 9, Lazovic 3, Curea 1, Omoregie 1, Manea 1, Mehmedovic 1, iar de la Metz s-a remarcat Smits 6 reuşite.

Citește și: Solicitare urgentă a președintelui Klaus Iohannis! Ordin la nivel național

Metz a avut și un avans de 6 goluri, iar campioanele României, cu un buget de aproape 5 milioane de euro, nu au putut recupera, în ciuda forțării din finalul partidei.

Anul trecut, în aceeaşi fază a competiţiei, campioana României a câştigat în tur cu 34-21, suficient pentru a face pasul în Final Four.

Citește și: Ieșire fulgerătoare a lui Augustin Lazăr! Reacție în forță, după interviul difuzat de Antena 3

Campioana Franţei a arătat ce forţă are și în grupele principale, când a obţinut mai multe victorii la rând, inclusiv două cu Rostov Don, 29-25 acasă şi 29-21 în deplasare.

Returul va avea loc în 13 aprilie. Turneul Final Four va avea loc, din nou, la Budapesta, în 11-12 mai 2019. În ultimele două sezoane, CSM Bucureşti a obţinut medalia de bronz a competiţiei, după ce în 2016 cucerea trofeul, şi se află la a patra participare consecutivă în Liga Campionilor.

Actuala deţinătoare a Ligii Campionilor este Gyor ETO.

Citește și: Liviu Dragnea îl torpilează pe Klaus Iohannis! Îl refuză pe șeful statului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.