Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Bucureşti a dat încă o lovitură: A adus o supercampioană pentru sezonul viitor

Gnonsiane Niombla

Clubul Sportiv Municipal a anunțat astăzi oficial un nou transfer pentru sezonul următor la handbal feminin. Gnonsiane Niombla, internațională franceză, a semnat cu echipa Tigroaicelor pentru un an cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul, ea urmând să se alăture echipei noastre din vară.

În vârstă de 25 de ani (este născută pe 9 iulie 1990), Niombla evoluează în acest moment la Fleury Loiret HB, echipă ce a jucat în grupele principale ale Ligii Campionilor. Ea a marcat 66 de goluri în cea mai importantă competiție intercluburi, dintre care 10 în cele două meciuri cu Rostov Don, adversara din sferturile de finală a Tigroaicelor, iar în urmă cu două zile a câștigat Cupa Franței. Viitoarea jucătoare a CSMB evoluează la linia de 9 metri (inter stânga) și are o detentă impresionantă.

Gnonsiane Niombla a fost prezentă la conferința de presă organizată de CSM București înaintea manșei tur cu Rostov Don din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, partidă programată joi, 31 martie, la Sala Polivalentă din Capitală, de la ora 19:00. ”Suntem concentrați la ceea ce se întâmplă în prezent, dar nu pierdem din vedere viitorul. Astăzi de dimineață a semnat cu noi Gnonsiane Niombla, o jucătoare foarte valoroasă, căreia îi spunem Bine ai venit la CSMB!”, a punctat directorul general al CSMB, Bogdan Vasiliu.

”Am ales CSM București deoarece este un proiect solid și a fost cea mai bună opțiune pentru mine. Abia aștept să mă alătur echipei”, a declarat Niombla. Team-managerul Nicolae Luca i-a oferit apoi tricoul cu care va juca la CSMB, numărul ales de jucătoare fiind 29, același de la echipa națională a Franței și de la echipa de club, anunţă site-ul oficial al grupării bucureştene

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.