Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Bucureşti a transferat portarul naţionalei Braziliei

Wikipedia
csm bucuresti

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a transferat portarul naţionalei Braziliei, Gabriela Dias Moreschi, care joacă în prezent la campioana Germaniei, SG BBM Bietigheim.

Gabriela Dias Moreschi a semnat un contract pe doi ani cu CSM Bucureşti, valabil din vara viitoare, a anunţat, sâmbătă, campioana României pe site-ul său oficial.

Gabriela Goncalves Dias Moreschi (29 ani, 1,90 m) a fost campioană a Norvegiei şi a Germaniei, câştigătoare a Ligii Campionilor, a Jocurilor Pan Americane şi ale Americii de Sud, fiind una dintre portăriţele de top în actualul sezon din EHF Champions League, cu un procentaj mediu al mingilor salvate de 32,08%. Moreschi a avut 18 intervenţii în meciul direct cu CSM Bucureşti, când eficienţa a ajuns la 42,86%, iar la Mondialul recent încheiat a avut o medie de 32,1%.

"Sunt foarte bucuroasă că voi face parte din lotul lui CSM Bucureşti din sezonul următor. Sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc cu fanii şi cu toată lumea din echipă şi abia aştept să creăm multe momente frumoase împreună", a transmis Moreschi într-un clip video postat pe conturile de social media ale CSM Bucureşti.

CSMB le-a mai transferat pentru sezonul viitor pe extrema stânga daneză Emma Friis (Ikast) şi pe portarul Daciana Hosu (SCM Râmnicu Vâlcea).

Totodată, în ultimele două luni, CSMB a anunţat prelungirea mai multor contracte: Cristina Neagu (un an), Crina Pintea (doi ani), norvegianca Emilie Hegh Arntzen (un sezon), portarul suedez Evelina Eriksson (doi ani), centrul Andreea Rotaru (doi ani), centrul sloven Elizabeth Omoregie (doi ani).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.