Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Bucureşti, campioana la handbal feminin, s-a reunit, luni, cu noul antrenor al echipei, Magnus Johansson

csm bucuresti

Lotul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, campioană în 2018, s-a reunit, luni, cu noul antrenor, suedezul Magnus Johansson, dar şi cu noile achiziţii. Principalul obiectiv al CSM Bucureşti este jucarea finalei Ligii Campionilor în 2019, informează news.ro.

Magnus Johansson a cunoscut jucătoarele cu care va lucra în stagiunea 2018-2019, între care se numără şi noile transferuri: Andrea Lekici, Dragana Cvijici, Jovanka Radicevici, Barbara Lazovici, Elizabeth Omoregie, Mădălina Ion (revenită după împrumutul la HCM Slobozia) şi Bianca Marin (promovată de la Centrul de juniori al CSMB).

”Nu vrem doar calificarea în Final Four în viitorul sezon, vrem să fim în primele două echipe din Europa. Avem jucătoare noi, antrenor nou, mă interesează stabilitatea, continuitatea şi rezultatele. Lotul arată mult mai bine, cu multe jucătoare din zona balcanică, un antrenor scandinav şi sperăm să facă o echipă bună”, a declarat directorul general al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, prezentă la reunire.

Şi căpitanul Oana Manea a făcut referiri la viitorul sezon: ”Lotul s-a întărit, obiectivul este acelaşi: să câştigăm Liga Campionilor. Pe teren trebuie să formăm un grup unit. Cu siguranţă va dura ceva până se vor adapta sportivele care au venit acum, până ne vom cunoaşte mai bine şi vom lega relaţiile de joc. Totul ţine de noi şi de ceea ce ne dorim să facem. Ar fi o bucurie imensă să luăm Liga Campionilor, sunt nişte sentimente unice”.

Vezi și: Cristian Chivu a devenit antrenor principal în cadrul clubului Internazionale Milano

La rândul său, nou venită la CSM Bucureşti, Andrea Lekici a precizat: ”Trebuie să credem că CSM va fi cea mai bun echipă din lume, doar aşa trebuie să privim lucrurile. Am venit la CSM să câştig titluri, iar CSM este un club mare”.

Magnus Johansson, noul antrenor al campioanei, a recunoscut că nu a stat deloc pe gânduri când a primit oferta.

”Sunt mândru şi entuziasmat pentru noua provocare din cariera mea, cea mai mare, de altfel. Nu a fost o alegere grea, când m-au sunat cei de la CSM am acceptat imediat, pentru că este vorba despre unul dintre cele mai mari cluburi din Europa. CSM este top 3 al celor mai bune echipe de pe continent, ne dorim să câştigăm Liga Campionilor, dar avem adversari grei, cum ar fi Gyor”, a spus suedezul.

Suedezul care a antrenat ultima dată pe Molde, în campionatul Norvegiei, a mărturisit că nu se teme deloc de presiunea rezultatelor: ”Nu mi-e frică de demitere, deşi ştiu că au fost mulţi antrenori la CSM de-a lungul timpului. Înainte de a semna cu CSM am vorbit cu fostul antrenor Per Johansson şi m-a sfătuit să accept acest post. Sunt pregătit, gata de muncă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.