Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Bucureşti plasată între marile dezamăgiri al sezonului în handbal

gsp.ro
CSM Bucuresti Thorstensson

PSG (masculin), CSM Bucureşti şi Brest Bretagne (feminin) sunt cele mai mari dezamăgiri din handbal în sezonul 2018-2019, la nivel european şi nu numai, raportat la investiţiile realizate. Toate trei candidate la câştigarea Ligii Campionilor au avut un alt weekend negru, potrivit mediafax

Eliminată din Liga Campionilor încă din faza sferturilor de finală, CSM Bucureşti este gata să piardă titlul şi în România. În urmă cu două zile, ”tigroaicele” au suferit cea mai ruşinoasă înfrângere din istoria recentă a clubului, 21-29 cu Gloria Buzău. PSG, cea mai bogată echipă din lume (17 milioane de euro), va urmări la rândul ei Final Four la televizor, după ce a fost eliminată aseară de polonezii de la Vive Kielce. Vedetele francezilor reuşiseră la un moment dat să refacă handicapul de 10 goluri din tur, dar finalul a fost dezamăgitor.

În fine, lista marilor dezamăgiri a fost întregită de Brest Bretagne (Franţa), o echipă cu buget şi mai mare decât CSM Bucureşti în acest sezon – 5 milioane de euro. Formaţia franceză nici nu a trecut de Main Round în Liga Campionilor, iar aseară a ratat şi calificarea în finala campionatului, după 23-27 cu Nice în partida retur de pe teren propriu. În tur, Brest câştigase cu 27-26 în sudul Franţei. În schimb, pentru Nice şi în special pentru Carmen Martin şi Linnea Torstensson, cele două handbaliste care vor reveni la CSM Bucureşti, este o performanţă de excepţie.

Şi pentru că tot am amintit de viitoarele jucătoare ale CSM, să nu omitem realizarea internaţionalelor Gabriela Perianu şi Denisa Dedu. Cele două tricolore sunt la un pas de câştigarea Cupei EHF cu Siofok, după ce ieri formaţia maghiară a plecat neînvinsă de la Esbjerg în manşa tur a finalei, scor 21-21.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.