Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM dă liber ARESTĂRII soției unui deputat PSD / LOTUL judecatorilor implicati in retrocedari

csm

În şedinţa din data de 13 octombrie 2014, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat arestarea preventivă şi arestarea la domiciliu a magistraţilor Adam Roxana Anca (sotia deputatului PSD Ioan Adam, n.red.), judecător în cadrul Tribunalului Braşov, Ordog Lorand Andraş şi Uţă Gabriel, judecători în cadrul Tribunalului Covasna.

Totodată, Secţia a încuviinţat efectuarea percheziţiei la locul de muncă al doamnei Adam Roxana Anca, judecător în cadrul Tribunalului Braşov, precum şi  efectuarea percheziţiei domiciliare şi la locul de muncă cu privire la domnii  Ordog Lorand Andraş şi Uţă Gabriel, judecători în cadrul Tribunalului Covasna.

Hotărârea Secţiei pentru judecători  a C.S.M. a fost luată în baza art. 42 alin. 1 din Legea   nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată şi art. 95 alin.1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare.

Solicitarea a fost prezentată Secţiei pentru judecători a Consiliului de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Braşov.

Citeste si: Perchezitii de amploare. Un deputat PSD si judecatori, implicati

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.