Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM o judecă pe Dana Gîrbovan: Cererea ei depinde de foștii colegi din magistratură

timpolis.ro
dana girbovan

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) are pe ordinea de zi a ședinței de marți, 3 septembrie, cererea de renunțare la demisia din magistratură a Danei Gîrbovan, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan, replică dură pentru Codrin Ștefănescu: ‘Nefericiților, acest popor a plătit cu sânge dreptul de a spune NU, de a spune JOS’

Potrivit ordinii de zi a ședinței din 3 septembrie, Secţia pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va lua în discuţie "renunţarea la cererea de eliberare din funcţie, prin demisie, a doamnei Dana Cristina Gîrbovan, judecător la Curtea de Apel Cluj".

Dana Girbovan a anunțat, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că a decis respingerea numirii acesteia în funcția de ministru al Justiției, că își va retrage demisia din magistratură. „În noul context, aceasta nu mai este necesară, motiv pentru care îmi voi retrage demisia depusă și voi cere Secției pentru judecători a CSM să ia act de acest fapt”, a mai scris Gîrbovan pe Facebook.

Citește și: Gabriela Firea face un anunț important! Proiectul care vizează vinietele se schimbă-Cine va plăti

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.