Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Oradea, medalie de bronz în Liga Naţională de baschet masculin

csm oradea

CSM Oradea, vicecampioana din sezonul trecut, a obţinut joi, în deplasare, medaliile de bronz ale stagiunii, după ce a învins formaţia FC Argeş Piteşti şi în a doua partidă din trei programate în finala mică a Ligii Naţionale.

CSM Oradea a câştigat partida de joi cu scorul de 93-61 (48-27), după ce în prima dispută s-a impus, pe teren propriu, cu 110-59 (63-28).

Joi seară va debuta şi finala pentru titlul naţional, între campioana en-titre U Banca Transilvania Cluj şi deţinătoarea Cupei României, CSO Voluntari. Al doilea meci va avea loc sâmbătă, după care seria se mută la Voluntari, în 31 mai şi 2 iunie, pentru ca un eventual meci decisiv, al 5-lea, să aibă loc din nou în BT Arena, în 5 iunie. Prima echipă care acumulează trei victorii obţine titlul naţional al stagiunii.

Ambele finaliste s-au calificat în trei partide în semifinale, U BT Cluj în faţa celor de la FC Argeş Piteşti (98-73, 113-68, 101-72), iar CSO Voluntari cu CSM Oradea (74-66, 74-66, 85-79).

În timp ce echipa CSO Voluntari se află în premieră în finala Ligii Naţionale, baschetul clujean are la activ şase titluri naţionale - trei cu Universitatea Cluj (1992, 1993, 1996) şi alte trei cu U Mobitelco/U BT Cluj (2011, 2017, 2021).

Titlul naţional a fost câştigat în 2021 de echipa U Banca Transilvania Cluj, care a primit astfel dreptul de a juca în Basketball Champions League, competiţie în care a atins faza sferturilor de finală, în premieră pentru o echipă din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.