Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au confiscat în urma unor percheziții peste o tonă de articole pirotehnice

portalsm.ro
petarda

Peste o tonă de articole pirotehnice au fost ridicate de lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, în urma a trei percheziţii efectuate vineri, în Odobeşti, la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi efectuat operaţiuni cu articole pirotehnice fără a avea acest drept, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, informează Agerpres.

"În cursul zilei de astăzi (vineri n.r.), în urma a trei mandate de percheziţii domiciliare emise de Judecătoria Focşani, poliţiştii au depistat la locuinţa unui bărbat precum şi la domiciliul unei femei, ambii din oraşul Odobeşti, articole pirotehnice deţinute fără drept în vederea comercializării. Articolele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Citește și: PSD acordă granturi ONG-urilor și fundațiilor din domeniul educației. Care sunt condițiile

Potrivit Poliţiei, în urma percheziţiilor a fost descoperită peste o tonă de articole pirotehnice, din categoriile F2, F3 şi F4, respectiv 14.890 pocnitori şi peste 480 de artificii.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, este cercetat în stare de libertate. AGERPRES / (AS - autor: Dana Lepădatu, editor: Marius Frăţişlă)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.