Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSU Craiova a câștigat cu 4-1 la Iași, după ce a fost condusă la pauză: Moldovenii au jucat în 10 oameni din minutul 58

CSU Craiova
CSU Craiova

Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 4-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Craiovenii au avut o ocazie de a deschide scorul în minutul 4, la o cursă a lui Andrei Ivan care a pasat în careu pentru Markovic, aflat în poziţie centrală, însă acesta a pus latul şi a trimis pe lângă poartă. Apoi meciul s-a jucat pe contre, cu faze de poartă pentru ambele echipe. Scorul a fost deschis în minutul 44 de gazde, prin Alin Roman, din lovitură liberă uşor deviată, scrie news.ro.

Partea secundă a adus un pressing al oltenilor şi un cartonaş roşu pentru căpitanul ieşenilor, Alin Roman, care a primit al doilea galben în minutul 58. Craiova a profitat şi Markovic a egalat în minutul 65, cu o lovitură de cap. Oaspeţii au marcat şi golul al doilea, în minutul 78. Pasă lungă a lui Mitriţă pentru Andrei Ivan, care l-a depăşit pe Florin Ilie şi l-a învins pe Ailenei cu un şut la colţul lung. Acelaşi Alexandru Mitriţă a marcat şi golul de 3-1, în minutul 90, iar Roguljic a făcut 4-1 în minutul 90+4, aducând o victorie clară Craiovei, care îi plasează pe elevii lui Reghecampf pe poziţia a doua în clasament, cu 11 puncte.

Cu numai 3 puncte, Poli Iaşi este pe locul 14.

POLI IAŞI: Ailenei - Martac, Fl. Ilie, Katanec (Tincu 81), Stefanovici – Jatoba (R. Ion 70), Bordeianu, A. Roman, Luis Phelipe (Vojtus 81) - A. Gheorghiţă (Mogoş 70), Harrison (Itu 61). ANTRENOR: Leo Grozavu

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Ndong (Şt. Vlădoiu 46), Zajkov, Raul Silva (Mateiu 63), Bancu - Al. Creţu (Roguljic 63), Baiaram (Danciu 81), Screciu - A. Ivan, Markovic (Işfan 70), Al. Mitriţă. ANTRENOR: Laurenţiu Reghecampf

Cartonaşe galbene: Alin Roman 35, 58, Katanec 40, Martac 47, Luis Phelipe 62 / Bancu 56, Danciu 90+2

Cartonaş roşu: Alin Roman (Poli Iaşi) min. 59

Arbitri: Istvan Kovacs - Ovidiu Artene, Marius Marica - Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Marcel Bîrsan - Stelian Slabu

Observator: Ioan Costin Toma

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.