Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSU Craiova - Farul: Gheorghe Hagi: 'De ce să fim supăraţi? Suntem pe primul loc'

captura youtube
hagi

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, a declarat că nu este supărat după meciul egal de la Craiova, cu Universitatea, scor 1-1, de sâmbătă seara. Hagi crede în victorie cu FCSB şi şi-a felicitat jucătorii pentru dăruire, scrie news.ro.

Un punct. Felicit echipa pentru cum a muncit şi cum a alergat pe teren Am arătat că ştim să suferim. Alibec ne-a ajutat să ajungem aici, acum trebuie să îl ajutăm noi şi să o facem noi. De ce să fim supăraţi? Suntem pe primul loc, am făcut egal împotriva unei echipe foarte bune. Ne aşteaptă încă două etape şi vom vedea ce facem. Eu nu sunt supărat, sunt pe primul loc. Eu sunt fericit. Poate sunt alţii supăraţi. Eu ştiu că am făcut egal cu o echipă bună, care a avut o sută de ocazii. Penalti pentru Craiova nu cred că a fost, Nu a avut contact acolo, dar a căzut. Aşa cred eu. Dacă ăsta-i penalti, atunci poate orice să fie penalti! În 2017, când am câştigat titlul, portarul a avut o contribuţie importantă, acum este la fel. Aioani este un portar foarte bun, dar nu-l vede nimeni, pentru că joacă la Farul. Alţii sunt cei mai buni”, a declarat Gheorghe Hagi.

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa. într-un meci al etapei a 8-a din play-off-ul Superligii. Alibec a ratat un penalti şi a fost eliminat cu roşu direct în ultimul minut al primei reprize.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.