Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSU Sibiu a bătut-o pe vicecampioana CSO Voluntari şi va juca semifinala Ligii Naţionale cu CSM Oradea, la baschet masculin

Baschet

Vicecampioana CSO Voluntari a fost învinsă duminică, pe teren propriu, în meciul al 5-lea, decisiv, de formaţia CSU Sibiu, în sferturile Ligii Naţionale. CSU Sibiu s-a calificat în semifinalele sezonului, în care se va duela cu CSM Oradea.

CSU Sibiu s-a impus cu scorul de 82-77 (40-49), desi i-a lipsit un jucător de bază, Roberts Blumbergs, scrie news.ro.

Anterior, rezultatele din această serie au fost: 94-70, 87-86, 78-92, 72-82. Cu 3-2 la general, echipa CSU Sibiu obţine calificarea în semifinalele Ligii Naţionale, fază în care se va duela cu CSM Oradea. Liderul clasamentului la finalul sezonului regulat s-a calificat în semifinale în trei partide cu SCM Timişoara 87-63, 88-63, 91-87.

În cealaltă semifinală se vor duela campioana U BT Cluj (86-81, 79-70, 97-94 cu SCMU Craiova) şi Rapid Bucureşti (79-74, 88-72, 75-72 cu FC Argeş Piteşti).

Primele meciuri din semifinale se vor juca la Cluj-Napoca, mai devreme decât programarea oficială, adică în 25 şi 27 aprilie, ambele săli din oraş fiind ocupate cu evenimente internaţionale la finalul săptămânii.

Urmează finala Ligii Naţionale, între câştigătoarele din semifinale, programată în sistemul cel mai bun din şapte meciuri, între 14-31 mai.

Titlul naţional este deţinut de formaţia U Banca Transilvania Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.