Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, atac NECRUȚĂTOR la adresa lui Alexandru Arșinel, după ce acesta i-a luat apărarea medicului Lucan: 'După ce o să dea ortul popii, să i se scoată rinichiul'

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu a lansat un atac devastator la adresa lui Alexandru Arșinel, după ce actorul l-a apărat pe medicul Mihai Lucan, cel care i-a făcut transplant artistului.

Alexandru Arşinel i-a luat apărarea medicului Mihai Lucan de curând. Actorul Alexandru Arşinel, care în 2013 a fost supus unei operaţii de transplant de către medicul Mihai Lucan, a spus că nu crede acuzaţiile de tentativă de omor care i se aduc doctorului, catalogând drept "oribil" ceea ce i se întâmplă fostului şef al Institutului de Urologie din Cluj.

Citește și: Guşă, analiză la SÂNGE a mesajului transmis de Iohannis în şedinţa CSM: 'Războiul era instalat şi nu mă aşteptam la altceva din partea preşedintelui...'

Cristian Tudor Popescu s-a dezlănțuit împotriva lui Alexandru Arșinel după ce acesta i-a luat apărarea celui care i-a făcut transplant.

"Popularul cabotin Al. Arșinel s-a dus la biserică să aprindă o lumânare pentru M. Lucan, traficantul de vieți pe euro care își spune doctor. Poate că doctor ca aceia din lagărele naziste, care îi triau pe cei ce își așteptau moartea. Al. Arșinel nu s-a dus să aprindă o lumânare pentru nearșineii săriți la transplantul renal ca să-și facă M. Lucan transplantul penal, îngrășând caracatița monstru crescută în clinica lui particulară.

Citește și: Apel MARE făcut de poliție în cazul bărbatului care a abuzat doi copii într-un lift: Mobilizare URIAȘĂ a forțelor de ordine pentru prinderea individului

Să fie sănătos, dl Arșinel. Am însă o propunere pentru după ce domnia sa va da ortul popii: să i se scoată rinichiul pe care i l-a băgat Lucan și să fie redat nearșineilor ce stau la rând pentru el.

Republicanii ce spun?”, a comentat Cristian Tudor Popescu pe site-ul Republica.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.