Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, despre dineul organizat de Dăncilă în Sala Tronului: Pomana pomanagiilor Regelui Mihai. Putem interpreta ca fiind parastasul pişcotarilor

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu susține, referitor la dinul oferit de Guvern în Sala Tronului de la Palatul Regal că nu este vorba despre o gafă de protocol, fiind făcută în cunostinta de cauza.

„Pomana pomanagiilor Regelui Mihai. Putem interpreta ca fiind parastasul pişcotarilor, în memoria Regelui Mihai. Preşedintele Parlamentului European nu poate fi acuzat, a venit unde a fost chemat.

Nici vorbă de gafă de protocol, Viorica Dăncilă a făcut-o în deplină cunoştinţă de cauză.

Din punct de vedere estetic, în sala asta nu au ce să caute chiflele, e o uriaşă chiflă această acţiune. Au dat o chiflă cât toate zilele. Nu au ce căuta friptanele, furculiţele în acest decor nu au ce căuta. Mai e o imagine în care sunt mere şi struguri ca la ziua recoltei.

De ce a făcut asta Viorica Dăncilă?

Citeste si Cristi Danileț, după ce CSM a motivat avizul negativ dat revocării lui Lazăr: Pe scurt, ministrul justiției a încălcat legea

Putem să ne gândim aşa - Dăncila are aproape un an de mandat, acum se gândeşte la sine, se gândeşte pe sine ca pe regina Maria. Autoînchipuirea de sine e o forţă a românilor care au ajuns în funcţie. Se gândeşte acum că băiatul ei nu se poate căsători cu oricine, ar însemna o mezalianţă.

Să nu uităm, a fost şi la Papa, deci capacitatea de închipuire e sinceră”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.