Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP: Ponta e o năpârcă care trebuie strivită

ctp cristian tudor popescu

Preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să sesizeze Curtea Constituţională în legătură cu refuzul premierului de a organiza alegeri parţiale, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Editorialistul a mai declarat că şeful statului nu a criticat până acum Guvernul pentru că a crezut că are un pact de coabitare cu premierul Victor Ponta.

„Acum s-a activat domnul Iohannis, s-a activat după niște luni de zile în care a procedat foarte prost din punct de vedere politic, pentru că domnul Ponta, aşa cum am spus-o mai demult, este o năpârcă cu ochelari, pe care, dacă n-o striveşti la timp, o să-ți sară din iarbă direct la gât. Domnul Iohannis și-a imaginat, cu acest nou pact de coabitare cu domnul Ponta, că domnul Ponta, care l-a ridicat în slăvi – o dată, de două ori, de trei ori - în perioada asta, e foarte bun din punct de vedere politic, că îl ajută la imagine în continuare. Nu e adevărat. Domnul Ponta a stat la pândă și acum lovește pe dedesubt, cum îi e obiceiul, la picioare”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Domnul Iohannis ar putea face o sesizarea la CCR pentru împiedicarea cetățenilor la vot, pentru obstrucționarea votului de către domnul Ponta și guvernul său în mod explicit. Pe data de 4 mai, potrivit legii, trebuia să aibă loc alegeri în trei mari municipii, între care Sibiul domnului Iohannis, în 14 colegii parlamentare. 14 parlamentari e o cifră care poate să influenţeze echilibrul politic din Parlament, și în cinci consilii județene”, a menționat jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.