Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, reacție lacrimogenă după finala pierdută dramatic de Simona Halep la Australian Open: 'A reușit să mă convingă că există în om ceva dumnezeiesc'

ctp

Pe mine, Simona m-a convins în acest turneu și în acest meci că există în om ceva dumnezeiesc, a comentat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu, imediat după încheierea finalei de la Australian Open, pierdută de Simona Halep, care este detronată astfel și din fruntea WTA de daneza Caroline Wozniacki.

Citește și: Prima reacție a Simonei Halep, după finala DRAMATIC pierdută la Australian Open: 'Sunt tristă'

"Pe mine Simona Halep a reușit să mă convingă că există în om ceva dumnezeiesc. Altfel nu pot să înțeleg, eram aproape de sigur și trist că Simona nu mai poate. Vedeam cum i se termină rezervele de energie cu fiecare minge. De unde a mai avut acei stropi de energie pentru a câștiga setul doi. Atitudinea Simonei arăta clar că nu mai poate. Simona nu a câștigat această finală, a câștigat-o o jucătoare senzațională, Wozniacki. Simona a arătat că este cu adevărat aproape de câștigarea unui Grand Slam. Poate câștiga și la Rolland Garros, la US Open. Pune scurte, vine și în față. Are 26 de ani Simona, Caroline 29. Wozniacki a așteptat un deceniu să câștige un Grand Slam. A muncit enorm. Simona are o viață în tenis înainte. Sunt sigur după ce am văzut aici la Australian Open că va câștiga un Grand Slam.", a spus jurnalistul într-o intervenție la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.