Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP a analizat cazurile bătrânilor maltratați: 'Ține de gradul de bestialitate versus civilizație al unui popor!'

CTP

Azilurile de bătrâni exploatați și torturați din Ilfov nu sunt ale groazei, sunt azilurile adevărului, transmite scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu. CTP a analizat cazul și are o concluzie amară.

„Să te ferească Dumnezeu de mila statului

Statul nostru național, suveran și independent, unitar și indivizibil nu este eșuat. El funcționează prompt, instinctiv, ca un animal de pradă când e vorba de ființe umane fără apărare care depind de el.

Azilurile de bătrâni exploatați și torturați din Ilfov nu sunt ale groazei, sunt azilurile adevărului: vârstnicii și copiii fără susținere, femeile singure și sărmane, bolnavii cronic, săracii, handicapații fizic și psihic sunt batjocoriți, transformați în sclavi sau uciși de instituțiile statului plătite să-i protejeze. Acest comportament reflex se manifestă oricare ar fi regimul politic – ține de gradul de bestialitate versus civilizație al unui popor.

Există și o soluție: să te ferească Dumnezeu să ajungi la mila statului român!”, a spus Cristian Tudor Popescu, pe Facebook.

Context

Detalii halucinante apar în referatul de arestare întocmit de procurorii DIICOT în urma descinderilor la centrele sociale private din Voluntari. Discuţiile surprinse între angajaţi, dar şi declaraţiile martorilor şi supravegherile ambientale arată că pe lângă faptul că victimele au fost înfometate intenţionat, acestea au fost şi batjocorite şi exploatate, scrie Buletin de Bucureşti care, alături de Centrul de Investigaţii Media a relatat, la începutul acestui an, despre ororile din aceste centre.

Înaintea descinderilor de marţi, procurorii DIICOT au interceptat mai multe discuţii telefonice în dosarul “lagărelor” din Ilfov. Parte dintre acestea, dar şi declaraţiile martorilor, surprind regimul de înfometare la care au fost supuse victimele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.