Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP a răbufnit după petrecerea lui Bădălău: 'Este o micțiune colectivă a PSD pe Diaspora'

badalau ciolacu

Cristian Tudor Popescu spune că participarea șefului PSD Marcel Ciolacu la onomastica lui Niculae Bădălău, lider județean demis din conducerea centrală după afirmațiile sale despre Diaspora, reprezintă o „micțiune” pe românii din străinătate. „De data aceasta, este o micțiune colectivă a PSD”, a spus CTP la Digi24.

„Dl. Bădălău a practicat această operațiune asupra diasporei în curtea casei sale, împreună cu prietenii săi. Finuțu' era şi el acolo. Acum, prin această mişcare, practic, tot PSD-ul, în frunte cu noua conducere, micționează pe diaspora. Din nou. Pentru că ce altceva este această cruntă bătaie de joc, o a doua bătaie de joc, la adresa diasporei?! Adică îl pune pe finuțu' şi Bădălău rămâne şef la Giurgiu”, a comentat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat recent, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

Citeste si: SURSE: Guvernul Orban revine la interzicerea cumulării pensiei cu salariul la stat, măsură din perioada Boc .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.