Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP a spus totul despre incredibilul episod 'mătreața'! Comentariu incendiar al jurnalistului: 'Trump nu e prost'

Reuters
Trump matreata

Cristian Tudor Popescu a vorbit, la Digi24, despre gestul lui Donald Trump de a-i îndepărta "un pic de mătreață" de pe sacou omologului său francez, Emmanuel Macron.

"E o demonstrație superbă de gest în mod normal servil, care este transformat într-un gest de superioritate. Foarte frumos. Deci ce i-a spus: bă, oi fi tu mai deștept decât mine, te-am primit frumos, cu farfurii de aur, dar eu sunt ăla care te apără de hoți. Eu sunt șeful cartierului. De obicei, când îi iei șefului o scamă, e tipic pentru slugărnicie. Dar modul în care a făcut-o Trump – care nu e prost – este exact inversul”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Donald Trump face praf justiția din SUA și anunță că va interveni în ancheta rusă a procurorului Robert Mueller

În timpul vizitei președintelui francez în SUA, camerele au surprins numeroase momente de apropiere, dar şi gesturi mai ciudate.

"Avem într-adevăr o relaţie specială, aveţi un pic de mătreaţă pe sacou. Staţi să o dau la o parte. Era ceva acolo. Trebuie să-l facem perfect, este perfect”, i-a spus Donald Trump lui Emmanuel Macron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.