Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP acuză jocuri de culise după ce Messi a câștigat Balonul de Aur: 'Nu numai în politică se petrec măgării care rag la cer'

cristian tudor popescu

Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur, acesta fiind al şaptelea trofeu pentru el, record absolut în fotbal. Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu se întreabă retoric dacă nu cumva e vorba de un aranjament politic la mijloc. CTP susține că argentinianul n-ar fi meritat Balonul de Aur; el îi indică în acest sens pe Robert Lewandowski, Karim Benzema sau Mohamed Salah.

„Balon de Aur în colțuri

Nu numai în politică se petrec măgării care rag la cer. Se petrec și în fotbal, și nu numai în cel de bărăgan de la noi, ci la cel mai înalt nivel mondial.

Lionel Messi este, în opinia subsemnatului, cel mai mare jucător al lumii în ultimii 15 ani – peste Cristiano Ronaldo. Și al 3-lea în clasamentul tuturor timpurilor, după Pelé și Roger Federer al fotbalului, Johan Cruyff. Dar în anul care s-a scurs, Messi a fost bun, și atât. Jocul său nu a egalat eficiența scânteietoare a cel puțin 3 dintre „învinșii” săi: Robert Lewandowski, Karim Benzema și Mohamed Salah. Fiecare dintre ei, Lewa, Karim sau Mo, ar fi meritat Ballon d`Or înaintea lui Messi.

Sau tot politica, vârâtă în sport până la a face aurul balonului să nu mai fie rotund, ci în colțuri, e de vină?”, a spus Cristian Tudor Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Ce a spus Messi după ce a câștigat: „Este uimitor să fiu din nou aici. Acum doi ani am crezut că vor fi ultimii mei ani şi astăzi sunt din nou în faţa voastră. Oamenii au început să se întrebe când o să mă retrag şi astăzi sunt aici la Paris şi sunt foarte fericit şi vreau să continui să lupt pentru a atinge noi obiective. Nu ştiu câţi ani mai am inainte dar mă distrez copios. Aş vrea să mulţumesc tuturor colegilor mei de la Barça, PSG, Argentina (...). Cred că am câştigat acest trofeu parţial datorită a ceea ce am reuşit să facem în Copa America, aşa că îl dedic colegilor mei de echipă. Astă seară este o seară cu totul specială pentru că acolo este soţia mea dar şi copiii mei, tatăl meu, mama, nepoţii mei. Este prima dată când câştig aici şi aş vrea să-i spun lui Robert (Lewandowski) că este o onoare să concurez cu el”, a spus Messi.

Vezi și: Nici Iker Casillas nu este de acord cu Balonul de Aur acordat lui Messi: Îmi este tare greu să mai cred în aceste premii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.