Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP comentează despărțirea Simonei Halep de Daren Cahill: Mă așteptam să se întâmple asta

Cristian Tudor Popescu

Juranlistul Cristian Tudor popescu a comentat încetarea colaborării dintre Simona Halep și Daren Cahill. Jucătoarea a anunțat azi că s-a despărțit din nou de antrenorul australian, iar Cristian Tudor Popescu consideră că era o mișcare de așteptat.

„Pentru mine nu e o surpriză. Mă așteptam să se întâmple asta. Bine nu e, dar hai să ne gândim cât de greu le-a fost în această perioadă, în care au realizat lucruri extraordinare împreună.

Darren era în Australia, Simona era în România și fiecăruia i-a fost greu. Lui Cahill i-a fost greu pentru că trebuia să fie departe de casă atâta vreme ca să-i fie alături Simonei, iar lui Halep i-a fost greu pentru că nu putea avea antrenorul lângă ea în toată perioada competițională.

Nu se mai putea continua în felul acesta! Sunt convins că cei doi nu s-au despărțit din cauza unei neînțelegeri, ci pentru că, pur și simplu, venise timpul să pună capăt acestei colaborări.

Să vedem pe cine va alege Simona Halep. Dacă îl va alege pe Adi Marcu iar, va fi o alegere foarte bună. Probabil că Simona simte nevoia unui antrenor român, cu care să stea tot timpul.

Dar, pe de altă parte, Simona, în momentul de față, ar putea chiar ea să-și ia carnet de antrenor. Se vede o maturitate remarcabilă în joc. Știe totul despre ce trebuie să facă. E clar că vrea să mai joace 2-3 ani, vrea să fie din nou între primele jucătoare”, a declarat CTP pentru Digisport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.