Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP descifrează mesajele pe care le-au înţeles Ponta şi Iohannis după alegeri

ctp2

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat discursul celor doi candidaţi la alegerile prezidenţiale, evidenţiind mesajele pe care  le-au înțeles candidații din votul de duminică.

 

De la dl. Ponta rețin o singură frază, e prima vorbire omenească pe care o aud de la dl. Ponta, și anume – 'e bine să tăcem cu toții o vreme'”, a spus jurnalistul la Digi24.
De la dl Iohannis rețin o frază – 'PNL vrea să preia puterea'. În general ce a spus dl. Iohannis e corect, faptul că a insistat pe încuviințarea cercetărilor penale pentru parlamentari, pe chestiunea primarii traseiști. Un lucru bun este că a spus că nu vrea să ajungă la o formulă gen 'soluția imorală' a lui Traian Băsescu - o combinație cu 'partide-balama'. (...) Nu poate fi un scop în sine puterea. Afirmația cu puterea e o afirmație de președinte de partid, dar el a fost ales președinte. Mai ales că 10 ani am avut un președinte care s-a comportat ca un președinte de partid””, a spus el.
Dacă ar fi formulat lucrurile rău făcute pe care le produce guvernul Ponta și ar spune ce vrea să facă bine, ce vrea să facă bine PNL într-o guvernare, era mult mai normal. Nu sunt foarte fericit să-l aud pe dl. Iohannis în primul său discurs vorbind ca un președinte de partid,” a adăugat Cristian Tudor Popescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.