Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, despre Cioloş în PNL: 'Promit că mă las de gazetărie politică'

CTP

Cristian Tudor Popescu îl acuză pe Klaus Iohannis că încalcă regulile democraţiei atunci când îi cere lui Dacian Cioloş să-şi anunţe opţiunea politică. Cu atât mai mult cu cât premierul a declarat, în mai multe ocazii, că nu se va înscrie în niciun partid şi nici nu va candida până la sfârşitul acestui mandat la Palatul Victoria. Totuşi, dacă Dacian Cioloş va ceva şi se va înscrie în PNL înainte de alegeri, CTP promite să se lasă de gazetărie politică.

Vezi şi: Cătălina Ponor A RESPINS oferta PSD Constanța pentru parlamentare: 'Politica este o meserie murdară'

"Evident că Dacian Cioloş nu va ceda, nu se va înscrie în niciun partid. Şi, practic, domnul Iohannis l-a scos de pe scena politică pe Dacian Cioloş", a declarat CTP, la Jurnalul de seară de la Digi 24. Potrivit acestuia, Iohannis îşi doreşte să patroneze o înţelege PNL-PSD pentru un viitor guvern, iar funcţia de premier este una dintre mizele capitale, care nu poate fi lăsată unui independent.

"Dacă o face (dacă se înscrie în PNL înainte de alegeri - n.r.), eu vă promit că mă las de gazetărie politică. Dacă până la vârsta asta nu pot să-mi dau seama ce face un om politic, înseamnă că trebuie să-mi văd de treabă. Mă duc, scriu de film, scriu de sport. Dacă domnul Cioloş face aşa ceva, înseamnă că nu mă pricep la nimic", a precizat jurnalistul.

Vezi şi: SURSE - Când se va înscrie Dacian Cioloș în PNL

"Ce face domnul Iohannis nu poate fi calificat în termenii inteligenţei, ai regulilor democratice respectate. De la nivelul şefului statului... N-a dorit nimic în legătură cu domnul Dacian Cioloş, domnul Iohannis. Această zicere a dânsului se referă la sine. La preşedintele Iohannis. Puţin îi pasă de Dacian Cioloş, de altfel", a mai afirmat CTP.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.