Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, despre infectații care NU au respectat restricțiile: 'Să fie lăsați acasă, să reziste bolii prin gena lor tare de șmecher natural'

www.digi24.ro
CTP

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 felul în care unii români au înțeles „să respecte” restricțiile de circulație, carantina, izolarea. În cazul acestora să existe o listă ca la transplant, cu punctaj, spune gazetarul. „Ăștia să fie lăsați acasă și să reziste bolii prin gena lor tare, puternică de șmecher natural. Ei sunt niște persoane deosebite”, a spus Cristian Tudor Popescu. P

„În clipa în care autoritățile medicale vor trebui să aleagă cine intră la terapie intensivă, cine e dus la spital și cine rămâne acasă. Atunci, să existe acest punctaj. Dacă te afli pe lista celor care au încălcat legea... de ce au încălcat-o?

Citește și: ALERTĂ Spitalul Județean Deva intră în carantină

Au încălcat-o pentru că toți acești inși se consideră o rasă superioară. Ei sunt mai deștepți decât ceilalți, mai deștepți decât cei care respectă regulile... Ei sunt șmecheri naturali și ceilalți sunt fraieri.

Și atunci, mie mi se pare firesc ca ăștia să fie lăsați acasă și să reziste bolii prin gena lor tare, puternică de șmecher natural. Ei sunt niște persoane deosebite. Dacă vine virusul pe ei se ofilește și cade. Iar faptul că i-ar putea infecta pe alții, hai să fim serioși... Ce contează fraieri pe lumea asta? Contează deștepții, șmecherii naturali”, a spus CTP.

Polițiștii au dat amenzi de peste 46 milioane de lei de la intrare în vigoare a Ordonanței militare 3, care reglementează restricțiile de circulație. Au fost sancționate 33.484 de persoane care nu au respectat măsurile, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.