Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, despre protestul AUR de la Parlament: 'Cei din AUR sunt dedați și înclinați violenței'

CTP

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu susține că manifestația organizată de AUR în fața Parlamentului reprezintă o consecință a libertăților câștigate la răsturnarea comunismului în 1989.

„Este o consecinmță a libertății. Nu trebuie să ne mire ceea ce vedem. O astfel de manifestație nu putea avea loc înainte de 1989. Nu putea avea loc nici manifestația din 2017. Am intrat în regimul libetății: totul are un preț. O astfel de manifestare face parte din prețul libertății.

Ce este îngrijorător e că cei din AUR sunt dedați și înclinați violenței.

Să pătrundă cineva în Parlament nu s-ar putea face numai cu complicitatea forțelo de ordine. Mai depinde de faptul că la guvenare se găsesc PSD și PNL. În felul acesta AUR se situează într-o poziție violentă, fiind partidul de opoziție. USR nu mai contează. Firește că SImion și ciracii săi capitalizează acum voturi.

Acesta nu e un protest al oamenilo, un protest spontan. Nu! E o acțiune organizată de partidul AUR”, a declarat CTP la Digi24.

Protestatarii care s-au adunat în jurul Parlamentului au pătruns în curtea Senatului și au forțat intrarea în Parlament. Aceștia s-au strâns în fața ușilor și au încercat să intre în sediul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.