Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, despre situaţia penibilă a premierului: 'N-a avut distinsa doamnă Dăncilă, măcar această tărie, în prostia dânsei, să fi rămas cu ce a spus'

ctp cristian tudor popescu

Viorica Dăncilă a picat în plasa pe care Liviu Dragnea i-a întins-o. Invitat la Digi 24, Cristian Tudor Popescu s-a amuzat de situaţia penibilă în care primul ministru a căzut, o cursă pe care liderul PSD, i-a pregătit-o cu multă atenţie. Un fel de joc la off-side, care i-a iesit de minune lui Dragnea.

Citește și: Surpriză! De ce a mers Carmen Iohannis singură la vot

''Viorica Dăncilă a fost lăsată în off-side, de Dragnea ăsta. N-a avut distinsa doamnă Dăncilă, n-a avut măcar această tărie, în prostia dânsei, să fi rămas cu ce a spus. A spus că se duce să voteze la referendum şi în ultima clipă s-a speriat şi a spus, 'N-am votat la Referendum', în schimb Dragnea a votat şi a mai şi spus că el a fost de acord întotdeauna cu temele de la Referendul. Ce să facă doamna Dăncilă în momentul asta. Ea nu se poate constitui ca un lider. În situaţii de genul ăsta singura salvare este să îi iei gâtul liderului de la PSD şi să te sui în locul lui, altfel nu ai cum să te salvezi'', a încheiat gazetarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.