Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, despre Starea de Alertă: 'Oamenilor nu le mai este teamă de moarte. Le e teamă că nu mai au bani'

Digi24
CTP Cristian Tudor Popescu

"Acum, oamenilor nu le mai este atât de teamă de moarte, ci le este teamă că nu mai au bani", a explicat gazetarul Cristian Tudor Popescu, într-o intervenție telefonică la Digi24. Lipsa veniturilor "îi va face să nu mai țină seama de niște restricții în dorința de a câștiga din nou bani".

Citește și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL

"Acum oamenilor nu le mai este atât de teamă de moarte. La începutul pandemiei evident că a fost o stare emoțională, oamenii s-au temut, era ceva necunoscut, ceva abstract, nu știi cum te lovește și le-a fost teamă. Acum însă, după două luni de ralanti economic, ca să nu zic sufocare, starea de spirit a oamenilor s-a schimbat.

Acum le e mult mai teamă de faptul că nu mai au bani, că nu mai au slujbe, că nu mai au ce pune familiei pe masă. Asta este temerea care îi va face să nu mai țină seama de niște restricții în dorința de a câștiga din nou niște bani. Vor fi mari probleme, după părerea mea", a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.