Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, după ce a auzit discursul Ioanei Mihăilă de la Ministerul Sănătății: 'A ținut să se prezinte ca un soi de preoteasă a templului Vlad Voiculescu'

ctp2

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat prima ieșire publică a noului ministru de la Sănătate, Ioana Mihăilă. El a observat cuvintele de apreciere pe care le avea Ioana Mihăilă față de fostul ministru, Vlad Voiculescu.

„Dna Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, a ținut să se prezinte ca un soi de preoteasă a templului Vlad Voiculescu, evocându-l și invocându-l cam o data la 1 minut și jumătate, până la poezia exprimării „Cabinetul Vlad Voiculescu”, ca și cum ar fi fost prim-ministru.

Foarte frumos. Să vedem ce slujbe o să oficieze dna doctor în această calitate cvasireligioasă, căci pe cele de înmormântare le oficiază BOR”, a spus Cristian Tudor Popescu în publicația REPUBLICA.RO.

Citește și: VIDEO - 'Umbra' lui Voiculescu nu vrea să plece din minister. Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății: 'Nu pot să spun că voi șterge cu buretele asiprațiile' .

Noul ministru al Sănătății susține că nu va „șterge cu buretele” proiectele începute de Vlad Voiculescu, dar a precizat că „acesta este mandatul meu”.

„Nu pot să spun că voi șterge cu buretele aspirațiile comune pe care le-am avut împreună cu Vlad Voiculescu, dar perioada care urmează este cu Ioana Mihăilă la Ministerul Sănătății, iar mandatul este al meu”, a mai spus Ioana Mihăilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.