Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP FACE MISTO de scandalul Șoșoacă - Presa italiană: Brucselu a trimis un comando! A sechestrat-o pe jurnalistă blocând ușa cu corpul ei

prosport.ro
CTP Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face mișto de scandalul dintre senatoarea Diana Șoșoacă și jurnaliștii din Italia. Popescu spune că cei doi jurnaliști au venit să îi vaccineze cu forța pe Șoșoacă și soțul ei și că intreaga încăierare a fost o apărare a valorilor neamului.

"Fraților, să ne ducem peste ei! Oameni buni, ăștia i-au făcut dosar penal marii noastre luptătoare pentru libertatea românilor, senator Diana Iovanovici Șoșoacă! Brucselu a trimis un comando, cică jurnaliști italieni de la Raiuno, s-o atace la ea în casă pe Diana și pe soțu, Silviu, ca să-i înțepe. Normal că atunci când aia care țipa că e midia a scos siringa să i-o-nfigă lu Silviu, el, ca orice bărbat român adevărat, a strigat după ajutor și ea i-a băgat pumnu în gură. Și acu se plânge că a mușcat-o Silviu de mână.

Citește și: Victor Ciutacu INTRĂ TARE în scandalul Șoșoacă: Suntem copii la mahalagism în comparație cu investigatoarea de la RAI

Bine a făcut Diana că i-a sechestrat așezându-se în fața ușii încuiate, pe care a reușit s-o acopere integral, cu propriul ei trup, până la venirea poliției. Nu trebuie să vă mire că italianca, deși e cam 50% din doamna senator, a lovit-o grav cu mâna și cu piciorul, astea sunt antrenate la karate, mai ceva ca judecătorul Danileț. Și a mai și zis că grotescu crește înfiorător, dar că trebuie să refuzăm să ne obișnuim cu el. Grotească ești tu cu mă-ta!, macaronaro! Mascalțone!

Și, iacătă, frați români, că vânduții ăștia de polițiști și procurori vor acum să-i ia pe Diana și pe Silviu, în loc să-i umfle pe străinii ăia dușmănoși, veniți să facă legea în țara noastră! În seara asta, spuneți-le la toți, să ieșim și să ne ducem peste ei, la Justiție, la minister, și la Interne! Dia-na, Dia-na! Sil-viu, Sil-viu!", scrie CTP pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.