Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, ieșire furtunuoasă după anunțul lui Tudorel Toader: 'Singura șansă a lui Augustin Lazăr să scape de revocare era să fie mort'

captura Digi24
CTP Prelipceanu

Raportul ministrului Justiției, prezentat miercuri, este o insultă la adresa procurorului general, a declarat, la Digi24, jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu. În opinia sa, Tudorel Toader și-a bătut joc, practic, de „ireproșabilul” Augustin Lazăr.

„Singura șansă a procurorului general Lazăr să nu fie revocat era să fie mort. Dacă era mort domnul Lazăr, atunci, într-adevăr, scăpa de revocare”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Florin Iordache (PSD) dă atacul la Tudorel Toader: Evaluat 'exact ca la domnul Lazăr'. 'Eu, dacă eram ministru al Justiţiei...'

„Domnul Lazăr are o vârstă, are o viață de muncă în spate, în care – așa cum arată arhivele, cum arată mapa lui profesională, documentele – a fost, practic, ireproșabil. Și să vină un ins din aceeași breaslă, este un jurist domnul Toader, să își bată joc de tine...Acest așa-zis raport este o lungă insultă la adresa acestui om, Augustin Lazăr. După o viață de om, vine un om din justiție și îl insultă în 20 de puncte. Putea acest domn Toader să producă 100 de puncte, fără niciun fel de problemă. În modul în care a generat, a bricolat, a manufacturat aceste așa-zise puncte acuzatorii, putea să facă 100”, a adăugat jurnalistul.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazăr. După citirea raportulului, ministrul a concluzionat că se impune revocarea lui Augustin Lazăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.