Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP îi lipește o nouă etichetă lui Klaus Iohannis: a fost mai AROGANT decât Adrian Năstase

cristian tudor popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că președintele Klaus Iohannis a reușit să-l depășească în aroganță pe Adrian Năstase, considerat cel mai arogant politician din istoria post-decembristă. CTP arată că Iohannis nici măcar n-a clipit, în momentul în care a spus că primește cu modestie rezultatul alegerilor.

Citește și: BOMBĂ - Liviu Dragnea NU a fost lăsat să voteze, deși nu îi sunt interzise drepturile electorale/DOCUMENT

”A mai spus ceva domnul președinte: primesc acest rezultat cu modestie. Și nu a clipit! Că m-am uitat să văd dacă clipește. Nimic. N-a clipit când a spus asta. Formidabil! Deci domnul Iohannis a reușit să-l depășească în aroganță până și pe Adrian Năstase, campionul național de până acum în materie de aroganță. Și spune acum că primește cu modestie, că îi este cunoscut acest sentiment domnului Iohannis. Mă rog. Mie îmi rămân foarte clare în cap paltonul, ghinion și microfonul. Paltonul aruncat pe capotă, ghinionul cunoscut, aruncat profesorilor, și modul în care a refuzat microfoanele jurnaliștilor, ălora care stătuseră în frig, când a ieșit de acolo de la Biblioteca Centrală Universitară.

Stăteau jurnaliștii de ore în frig acolo, ei nu fuseseră primiți, nu erau acolo la sufragerie, erau p-afară. Dați-ne și nouă, domnul președinte, vă rugăm, două vorbe, că stăm și noi pe aici. O seară bună! Și s-a suit în mașină. Deci poate că va mai scădea din această atitudine, domnul Iohannis, în cel de-al doilea mandat al său.”, a spus Cristian Tudor Popescu la Pro TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.