Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP îl ironizează pe Ludovic Orban: 'Ce era în ordonanța aia? Nu ne interesează. I-a tăiat-o, bravo! Este viril'

www.digi24.ro
CTP

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 felul în care Ludovic Orban a refuzat hotărât o ordonanță de urgență care viza o comună din Teleorman, propusă de ministrul Ion Ștefan . În ședința de guvern în care s-au aprobat 25 de OUG, premierul i-a adresat un „NU!” apăsat ministrului Dezvoltării, acesta rămânând un pic încurcat. „Există oameni care au plăcerea orgasmică de a spune Nu! și a nu justifica în niciun fel. Asta este puterea adevărată”, a spus gazetarul.

„Cred că domnul Orban a spus acel „NU!” pentru că era vorba de Teleorman. Lumea nu știa despre ce era vorba, dar reținea un singur cuvânt. Asta era filmat. Domnul Orban știa că este filmat.

Teleorman înseamnă Dragnea, înseamnă „ieri întunericul, astăzi lumina”. A auzit „Teleorman”, nu știu dacă știa, nici nu a întrebat, nu i-a cerut să-și justifice domnului Ion Ștefan această propunere. A zis „NU!”.

Citește și: Bulgaria ia fața României și face pași mari spre ZONA EURO: A modificat legea de funcţionare a Băncii Centrale

Aici sunt două aspecte. Unu, că i s-a părut că fiind vorba de Teleorman nu are voie să zică „Da!” la ceva legat de Teleorman, deși poate că oamenii ăia din comună au cu adevărat nevoie de ceva, nu știu. Și doi, mai important, este vorba de un sentiment fundamental. Există oameni care au plăcerea orgasmică de a spune „Nu!” și a nu justifica în niciun fel. A lăsa o tăcere de cavou după acel „Nu! (...) Ce era în ordonanța aia? Nu ne interesează. „I-a tăiat-o, bravo! Este viril”. Virilitatea este importantă, trebuie să o transmiți electoratului. Pentru că există întotdeauna o componentă sexuală între lider și electorat.”, a spus CTP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.