Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP l-a 'anesteziat' pe fugarul Sorin Oprescu: 'Operăm de ulcer şi operăm la buzunare. E, domnul opera. Și opera bine, cu mult talent'

prosport.ro
CTP Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a vorbit vineri seara, la Digi 24, de fuga lui Oprescu în Grecia. Gazetarul crede că fostul primar general al Capitalei este un „învingător” și explică: „Are 70 de ani, dacă moare mâine înseamnă că are o viață împlinită - a trăit cum a vrut, și-a bătut joc de prostimea din capitală și din țară, deci este un învingător”.

CTP a făcut o paralelă între fuga lui Oprescu și cea a Elenei Udrea din România și consideră că ambii ar fi trebuit extrădați imediat de către Bulgaria, respectiv Grecia, fără a se mai pierde timpul cu alte procese în justiția din cele două țări. Suntem state ale Uniunii Europene, argumentează Cristian Tudor Popescu, spunând că ar fi înțeles aceste proceduri dacă cei doi veneau din Belarus, Rusia, Coreea de Nord.

„Am văzut acum pe ecranele patriei politicieni, ba chiar între ei unul de la PSD, europarlamentar, care a spus cât se poate de clar și de limpede: „condamnarea lui Oprescu este un scandal, nu poate fi condamnat un om care mi-a operat soacra și mama și l-a tratat pe Corneliu Coposu”. Prin urmare, „nu trebuie arestat”. Expressis verbis! Europarlamentar PSD, pot să vă spun și cum îl cheamă, dar nu are nicio relevanță, omul e un personaj insignifiant. Europarlamentar PSD, politician…

Precum și jurnaliști vechi în branșă, pe ecrane, care tot așa: „Oprescu care a salvat vieți, care a operat-o pe socră-mea”… care a făcut, a dres. Să vedeți cum era apărat pe chestia asta”, a spus CTP.

„Vasăzică, pe ce temei? Pe temeiul că era chirurg. Nu era cizmar, era chirurg și opera. Și dacă era chirurg și opera nu trebuie să ținem seama de faptul că el mai și „opera”.

Că verbul ăsta are două sensuri în limba română. Operăm de ulcer și operăm la buzunare. E, domnul Oprescu opera. Și opera bine, cu mult talent.

„Ce observăm la toate aceste personaje, care cu concursul neprecupețit al justiției și al organelor din România, și al legislației din țara asta pot să se care, să se ușchească fără niciun fel de problemă când simt că e groasă cu condamnarea.

Încearcă până atunci să scape în toate felurile, nu merge… „fugim și rezolvăm”.

Ce observăm la toți? Hoarda de avocați pe care o au. Cât costă domnule Pândaru? Cu hoarda vin… N-am auzit și eu să fie unul care este apărat de Barack Obama. El a fost avocatul săracilor în Chicago. Îi apăra pro bono pe oamenii ăia. E, n-am auzit de așa ceva. Toți au câte o ciurdă de avocați. Cât costă, domne, ăștia? Costă… E, au de unde să plătescă!

Domnul Oprescu, după părerea mea, cum am mai spus-o și în alte situații, este un învingător. Are 70 de ani, a făcut ce vrut sistemul muscular al domnului doctor cu naivii – ca să nu spun altfel – care l-au votat, și-a adunat banul, din ce ne spune hotărârea instanței – adică constituire de grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani, luare de mită și așa mai departe.

Are 70 de ani, dacă moare mâine înseamnă că are o viață împlinită – a trăit cum a vrut, și-a bătut joc de prostimea din capitală și din țară, deci este un învingător.

Ce se mai întâmplă cu dânsul acolo, acum este cum spunea Osama bin Laden, nu știu să spun în arabă, dar spun în engleză: „You can’t do me any harm, because I’m living in extra life” – deci, n-aveți ce să-mi faceți pentru că trăiesc în extra viață. Adică ce am trăit până acum asta e, dacă mai trăiesc ceva e bonus. Așa și cu domnul Oprescu. E bonus acum! Dacă obține să fie eliberat acolo în Grecia, stă în penthouse-ul ăla în Glifada și… e bonus”, a spus CTP la Digi 24, potrivit romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.