Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, reacție furibundă în ziua procesului Simonei Halep: Din această perspectivă, merită ce i se întâmplă

captura YouTube - Recorder talks
Cristian Tudor Popescu CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, un mare fan al tenisului, îl atacă pe antrenorul Patrik Mouratolou chiar în ziua procesului de la TAS. Jurnalistul consideră că Simona Halep a făcut greșeala carierei când s-a lăsat pe mâna echipei antrenorului francez iar din acest punct de vedere merită tot ceea ce i se întâmplă.

„Nu-și mai poate relua cariera, dacă e vorba despre 4 ani de suspendare. Nu este bun acest gest, nu este potrivit. Nu te apuci să faci afirmații și să spui că ești nedreptățită!

Nu te apuci să faci astfel de declarații care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată! Practic, forțezi cumva mâna respectivei instanțe să te declare nevinovată, ceea ce aproape niciodată nu duce la urmări pozitive”, a afirmat CTP la sport.ro.

CTP l-a atact pe antrenorul pe care Simona l-a avut în ultima perioadă a ei în circuit, Patrick Mouratoglou. Sub îndrumarea echipei acestuia, Halep a început să ia suplimentul alimentar care s-a dovedit a fi contaminat.

„Simona îl gâdilă pe Patrick Mouratoglou cu o asemenea exprimare. Individul a tăcut atât timp, Simona fiind supusă unor presiuni greu de imaginat pentru noi.

Ar fi trebuit să-i spună măcar acum în față: «Am avut încredere și a fost un nemernic, care și-a bătut joc de mine!».

Este, după părerea mea, cea mai mare greșeală din cariera Simonei faptul că s-a predat cu arme și bagaje, s-a dat pe mâna acestui individ.

Plătește acum pentru modul în care a înțeles să se dea pe mâna acestui Mouratoglou și să-l protejeze. Din punctul ăsta de vedere, Simona merită ceea ce i se întâmplă”, a completat CTP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.