Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP remarcă evoluția partidului Maiei Sandu: Acum poate fi momentul decisiv pentru România și Republica Moldova

ctp2

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu remarcă evoluția Maiei Sandu în condițiile în care efectele războiului din Ucraina afectează dramatic calitatea vieții di Republica Moldova.

„Pentru subsemnatul este știrea zilei: PAS rămâne sus în preferințele alegătorilor din Republica Moldova. Ultimul sondaj arată 36,5% pentru PAS, 28,9% pentru PSRM, al lui Dodon, 13,3% pentru adunătura „Șor”, 6,8% pentru partidul comuniștilor lui Voronin. Extraordinar este faptul că partidul proeuropean al Maiei Sandu rezistă în încrederea moldovenilor, în ciuda suferințelor pe care aceștia le îndură sub atacurile sălbatice ale Rusiei și partidelor aservite Kremlinului. Cum de la bun început mi s-a părut o minune faptul că doamna Maia Sandu este președintele Moldovei, după interminabila serie de cefe groase sovietice în capul țării. Deși încearcă asta de decenii, monștrilor Moscovei nu le-a reușit mancurtizarea moldovenilor.

Acum poate fi momentul decisiv pentru România și Republica Moldova, de la Unirea din 1918 încoace. Nu pot decât să sper că Bucureștiul se va dovedi până la capăt la înălțimea eroismului stoic al fraților de dincolo de Prut.” a postat CTP pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.