Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP: 'Toate greșelile lui Vlad Voiculescu, și nu au fost deloc puține, sunt greșeli de politician prost'

prosport.ro
CTP Cristian Tudor Popescu

Scriitorul și publicistul Cristian Tudor Popescu a comentat demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. El susține că activitatea lui Voiculescu în fruntea Ministerului Sănătății reprezintă o dezamăgire pentru el.

„Din primul moment domnul Voiculescu a avut un comportament nu de activist umanist, așa cum a fost dânsul înainte de a ajunge ministru... A fost un om care s-a ocupat de aproape de cei aflați în suferință și a făcut niște lucruri bune.

Nu s-a comportant și nu a greșit ca un activist al societății civile, ca un activist umanist. Dacă s-ar fi întâmplat asta aș fi înțeles: da, a venit cu aceste idei să spunem cu idealisme, utopii umanitare, și s-a ciocnit de sistem, de politică sau diversele operațiuni de culise, de putreziciunea sistemului și atunci a greșit. Nu!

Spre surprinderea mea toate greșelile lui Vlad Voiculescu, și nu au fost deloc puține, sunt greșeli de politician prost!”, a spus Cristian Tudor Popescu, la postul Digi24.

„Nu am văzut preocupări pentru ATI. Au fost preocupări ca să ce? Ca să îi dai peste mână sau nas lui Gheorghiță în povestea cu centrele militare, de mică anvergură? Sau neplata personalului din centrele de vaccinare... Cum să se întâmple așa ceva?

Toate aceste acțiuni mici, meschine, de aceea spun politician prost. Am văzut destui. (...) Rămâne o surpriză pentru mine și nu-mi explic”, a conchis CTP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.