Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP îi avertizează pe românii care nu respectă regulile de izolare: 'Vom mai avea o zi în plus de frână economică în România'

CTP

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a făcut un scurt comentariu, vineri seară, la Digi24, despre situația actuală din România, în contextul stării de urgență din cauza pandemiei  de coronavirus.

CTP i-a avertizat pe români că dacă nu vor  respecta regulile de izolare vor mai avea o zi în plus de frână economică în țară.

„Cu fiecare nerespectare a regulilor de izolare, vom mai avea o zi în plus de frână economică în România, adică lipsa slujbelor, șomaj, unități închise. Asta ar putea să-i afecteze mai mult decât faptul că vor muri niște oameni bătrâni în această țară. Dacă se respectă toate aceste condiții că la carte, criza ar putea fi rezolvată într-o lună, o lună și jumătate.

Ei, cetățenii, trebuie să înțeleagă că, pe lângă pericolul să piardă niște apropiați, mai există pe termen lung pericolul mai mare, că acea lună și jumîtate să se prelungească la 4, la 6 luni. Ar fi groznic”, a declarat CTP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.